Sínleágazó kapcsok

Kategóriák: ,
Available Downloads:

Leírás

Az MAE-E sínleágazó kapcsokat 5 vagy 10 mm vastag réz gyűjtősínekre való rögzítésre tervezték, és lehetővé teszik az akár 185 mm²-es vezetékek rögzítését a különböző típusoknak megfelelően. A kapcsok teste és a csavarok 11-es osztályú, galvánhorganyzott acélból készültek. A csavarfej bevágásában laposfejű vagy
csillagcsavarhúzó használható. A hatszögletű fejek a kapcsokban (kivéve MAE 16E) lehetővé teszik a csavarok meghúzását laposfejű imbuszkulccsal vagy Phillips csavarhúzóval.

Az MAE-H bimetál sínleágazó kapcsokat 5 vagy 10 mm vastag réz vagy alumínium gyűjtősínekre való  rögzítésre tervezték, és lehetővé teszik az akár 185 mm²-es réz- és alumíniumvezetékek rögzítését.
A kapcsok bimetállemezzel rendelkeznek a gyűjtősín és a kábelcsatlakozás között. Ezért alkalmas az alumíniumkábel rézre vagy rézkábel alumínium gyűjtősínre csatlakoztatására anélkül, hogy szükség lenne ónozott gyűjtősínekre. A kapcsok teste és a csavarok 11-es osztályú, galvánhorganyzott acélból készültek. A rugó rozsdamentes acélból készült, az elválasztólemez pedig foszfor-bronzból. A hatszögletű fejek a kapcsokban (kivéve MAE 35H) lehetővé teszik a csavarok meghúzását laposfejű imbuszkulccsal vagy Phillips csavarhúzóval.